راه اندازی فست فود خیابانی و تجهیزات مورد نیاز

راه اندازی فست فود خیابانی و تجهیزات مورد نیاز

یکی از مشاغل پررونق و پر درآمد که امروزه طرفداران بسیاری دارد، فست فود خیابانی است. با توجه به اینکه فست فود میان تمام گروه‌ های سنی طرفداران خود را دارد. راه اندازی فست فود خیابانی می ‌تواند یک منبع درآمد مناسب محسوب شود

راه اندازی فست فود خیابانی نیازمند تجهیزات اساسی مانند اجاق گاز صنعتی، سرخ کن، یخچال، فریزر و سینک است. برای موفقیت در این کسب و کار، انتخاب مکان مناسب، طراحی جذاب، ارائه غذای با کیفیت و بازاریابی موثر بسیار مهم است.

جهت راه اندازی فست فود خیابانی باید تجهیزات لازم را تهیه کرد، بعضی از افراد بر این باورند که مهم‌ ترین مسئله در راه‌اندازی فست فود خیابانی تهیه ون یا ماشین مناسب است،

اما مهم ترین نکته کسب مجوز و تجهیزات پرتابلی می‌ باشد تا انتهای مطالب با ما همراه باشید، تا اطلاعات بیشتری در مورد تجهیزات فست فود خیابانی به دست بیاورید.

درباره وسایل راه اندازی فست فود خیابانی

تجهیزات فست فود خیابانی

جهت راه اندازی فست فود خیابانی باید تجهیزات مورد نیاز را تهیه کنید. برای اینکار ابتدا باید با این لوازم آشنا شده و سپس اقدام به خرید کنید.

همچنین برای آشنایی با این تجهیزات باید نوع غذاهایی که قرار است ارائه دهید را مشخص کنید و سپس وسایل لازمه آن ها را بخرید. به طور معمول جهت راه‌اندازی فست فود خیابانی باید وسایل زیر تهیه شود:

اجاق گاز صنعتی، سرخ کن و گریل

شما برای اینکه غذا های گوناگون را طبخ و به مشتریان خود عرضه کنید. باید اجاق گاز صنعتی و سرخ کن داشته باشید، تا انواع فست فود ها را سریعا آماده کنید.

یخچال و فریزر

برای جلوگیری از خراب شدن مواد اولیه استفاده از یخچال و فریزر بسیار مهم است. در واقع شما با قرار دادن مواد غذایی در یخچال تازگی و طعم واقعی آن ها را حفظ می ‌کنید.

اما این نکته حائز اهمیت است که هر یخچال و فریزر مناسب یک کسب کار است به عنوان مناسب برای نگهداری مواد غذایی در فست فود های خیابانی شما می توانید از یخچال فریزهای صندوقی کینو استفاده کنید

سینک و وسایل شست و شو

برای شستشوی لوازم و تجهیزات فست فود باید سینک و وسایل مورد نیاز برای شست و شو تهیه گردد. همچنین با تهیه این وسایل شما می‌ توانید ظروف کثیف با تعداد بالا را به راحتی بشویید.

نکات مربوط به راه اندازی فست فود خیابانی

اگر شما نیز جز افراد علاقمند به فست فود خیابانی هستید و می‌ خواهید با این شغل کسب درآمد کنید، باید به موارد زیر توجه داشته باشید:

  •  برای راه اندازی این کسب و کار بودجه اولیه را تهیه کنید.
  • یک لیست در مورد ریز هزینه‌ ها بنویسید.
  • مجوزهای لازم و مدارک خود را جمع آوری کنید.
  • منوی فست فود خیابانی خود را تهیه کنید، زیرا منو بازگو کننده ماهیت این کسب و کار خواهد بود.
  • با توجه به نوع غذا های قابل ارائه تجهیزات لازمه را خریداری کنید. البته بهتر از قبل از هر کاری با افراد مجرب در نمایندگی کینو مشورت کنید
  • طراحی فست فود خیابانی بسیار حائز اهمیت است، سعی کنید ماشین تهیه شده را به بهترین نحو ممکن طراحی کنید.

مهم ترین نکات برای افزایش بهره وری فست فود خیابانی

جهت موفقیت در این راه توصیه می‌ کنیم، نکاتی را که در ادامه به آن ها پرداخته شده است را در نظر بگیرید:

  • برای جذب مشتری بیشتر باید بازاریابی گسترده و صحیح انجام دهید.
  • نمای بیرونی فست فود خیابانی به دلیل در معرض دید قرار گرفتن مشتریان بسیار مهم است، به همین علت باید بسیار خاص و ویژه باشد. در واقع این طراحی باید طوری باشد که افراد بیشتری جهت خرید به آن جذب شوند.
  • سعی کنید همیشه غذا های گرم، متنوع و با طعم خوشمزه ارائه دهید تا رضایت کافی مشتریان را به دست آورید.
  • یکی دیگر از عوامل موثر در افزایش بهره وری شما انتخاب مکان مناسب است. بنابراین جهت راه‌ اندازی فست فود خیابانی باید پاتوق یا مکان ‌های با رفت و آمد بالا را انتخاب کنید، تا مشتریان بیشتری به فست فود خیابانی شما جذب شوند.
  • مجوز های لازم برای راه اندازی فست فود خیابانی

همانطور که در مطالب قبلی نیز به آن اشاره شد، در راه‌اندازی فست فود خیابانی کسب مجوز های لازم بسیار مهم است. در ادامه مجوز های لازم جهت راه ‌اندازی این شغل ذکر شده است:
۱_ تاییدیه آتش نشانی
۲_ دریافت پروانه بهداشت
۳_ تاییدیه از شهرداری
۴_ تاییدیه اداره اماکن
۵_ تاییدیه از پلیس راهنمایی و رانندگی

باید در مسیر راه اندازی فست فود خیابانی ایده‌های نابی را در نظر داشت تا مشتریان تازه ‌ای جذب کرد. شاید شما فکر کنید برگر و پیتزا سود آور ترین فست فود هایی هستند که می ‌توانید ارائه دهید.

ایده غذا در راه اندازی فست فود خیایابی

اما در ادامه چند ایده جذاب به شما گفته می ‌شود، که در مسیر راه‌ اندازی فست فود خیابانی کمک شایانی برایتان خواهد بود:

  1. راه اندازی تاکو و بریتو: تاکو یک غذای آمریکایی است، که شباهت زیادی به سمبوسه جنوبی دارد. این غذای خوشمزه در انواع گوناگون قابل ارائه است، که شما می ‌توانید آن را به طور متنوع در فست فود خیابانی خود به مشتریان ارائه دهید.
  2. راه اندازی مینی برگر: با راه‌اندازی مینی برگر می توانید انواع ساندویچ و برگر هایی که تهیه آنها نیازمند فضای کمی است، را ارائه داده و سود بسیاری کسب کنید.
  3. باربیکیو مغولی: غذا های آسیای دور با ذائقه ایرانیان همخوانی دارند، که شما می ‌توانید در فضای کوچک فست فود خیابانی خود آن ها را آماده کنید.
  4. سیب زمینی و قارچ سوخاری: تهیه سیب زمینی سرخ کرده و قارچ سوخاری آسان ترین فعالیتی است که شما در مسیر ‌اندازی فست فود می ‌توانید،انجام دهید. با بهره گیری از کمی خلاقیت می ‌توانید سیب زمینی سرخ کرده های متنوعی را به منوی خود بی‌افزایید.
  5. پیتزای سنگی: پیتزا های متنوع را می‌ توانید با فر صندوقی در فست فود خیابانی به مشتریان عرضه کنید.
  6. فلافل و غذای گیاهی: سبزیجات گریل، رب قارچ و سایر غذاهای گیاهی با سس ‌های مخصوص برای این شغل بسیار مناسب هستند.
  7. مرغ سوخاری: در فست فود خیابانی خود می‌ توانید انواع مرغ سوخاری تهیه کنید.
  8. غذای های هندی: هندوستان یکی از کشورهایی است که غذاهای خیابانی متنوعی طبخ می ‌کند. امروزه غذا های آن ها طرفداران بی‌ شماری را به خود جذب کرده است، که می‌ توان هرا در منوی فست فود خیابانی خود جای داد و درآمد زیادی را به دست آورد.
  9. صبحانه و عصرانه: با ارائه صبحانه و عطرانه های ویژه مثل صبحانه ایتالیایی و انگلیسی و عصرانه هایی مانند دسر ها و بستنی ها افراد زیادی را به فست فود خود جذب کنید.                                                                                 البته لازم به ذکر است که برای فست فود هایی که بستنی سرو می کنند باید در تجهیزات خود از تاپینگ بستنی کینو استفاده کنند.

 لیست هزینه راه اندازی فست فود خیابانی

هزینه توضیحات
هزینه تجهیزات صنعتی شامل اجاق گاز صنعتی، سرخ کن، گریل، یخچال، فریزر، سینک و سایر تجهیزات مورد نیاز برای پخت و پز و آماده‌سازی غذا
هزینه خرید ماشین خرید یک ون مناسب و مجهز به کانکس برای پخت و پز و سرو غذا
هزینه کانکس ساخت یا خرید کانکس مناسب برای نصب بر روی ماشین
هزینه مواد اولیه خرید مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه انواع غذاها
هزینه تجهیزات کوچک خرید ظروف یکبار مصرف، دستمال کاغذی، چاشنی‌ها و سایر تجهیزات جانبی
هزینه مجوزها و پروانه‌ها اخذ مجوزهای بهداشتی و کسب و کار
هزینه تبلیغات طراحی لوگو، بنر، تراکت و سایر هزینه‌های تبلیغاتی

برای راه اندازی فست فود خیابانی دو هزینه مهم علاوه بر هزینه‌ های کوچک باید در نظر گرفته شود، که شامل هزینه خرید لوازم صنعتی مناسب و هزینه خرید ماشین مناسب، برای نوع غذای قابل ارائه است.

با توجه به تعریف بالا می توان به این نتیجه رسید، که جهت راه‌ اندازی فست فود خیابانی دامنه ای از هزینه‌ ها برای تهیه فر صندوقی و یخچال و فریزر تا هزینه ‌های کوچکتر باید در نظر گرفته شود.

اما مهم‌ ترین هزینه‌ ای که جهتراه اندازی فست فود خیابانی باید پرداخته شود. هزینه تهیه اتومبیل است.بهترین ایده برای این شغل خرید ون و گذاشتن کانکس روی آن می ‌باشد.

این ایده برای برخی از افراد بسیار جذاب است. کانکس چرخدار را می‌ توان به ماشین متصل کرد که مهم ترین مزیت آن انجام عملیات پخت و پز در خارج از ماشین است.

به طور کلی باید گفته شود که علاوه بر هزینه اساسی برای تهیه ماشین و تجهیزات سایر هزینه ‌ها با توجه به غذا های قابل ارائه مواد اولیه لازم برای تهیه آن ها و تجهیزات کوچک محاسبه می ‌شود.

نتیجه ‌گیری

فست فود خیابانی امروزه جز مشاغل پرطرفدار محسوب می ‌شود که افراد زیادی از این طریق کسب درآمد می ‌کنند. برای راه ‌اندازی یک فست فود خیابانی جذاب و پررونق باید تجهیزات صنعتی لازمه را تهیه کرد.

با انتخاب تجهیزات صحیح و ماشین مناسب می‌ توان یک منو متنوع از انواع غذا ها را در فست فود خیابانی به مشتریان ارائه داد و بیشترین درآمد را کسب کرد.

در واقع قبل از راه اندازی فست فود خیابانی باید یک لیست از تجهیزات مورد نیاز و غذا های قابل ارائه تهیه کرد تا با توجه به آن موارد مورد نیاز خریداری شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *